U kunt al heel veel betekenen met een kleine bijdrage. Steun ons!

Voedselhulp komt weer op gang


Ook in Moldavië grijpt het coronavirus om zich heen. Maar na een lange periode van lockdown kan de gemeente Harul haar voedselhulpprogramma weer opstarten.

Dat is hard nodig, want veel mensen die hulp krijgen uit de gemeente zijn volledig afhankelijk van deze steun. Vrijwilligers bezoeken deze mensen, die ver onder de armoedegrens leven of door een handicap geen mogelijkheden hebben om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. Dankbaar werk, want het is omzien naar je naaste in nood in optima forma!

Kerkdiensten
Ook de kerkdiensten van onze partnergemeente zijn weer opgestart en kortgeleden vierden onze broeders en zusters zelfs het Heilig Avondmaal. Beelden van de dienst kunt u via Youtube bekijken.

Wilt u het voedselhulpprogramma steunen? Dat kan! Klik hier voor de mogelijkheden.

De hulpverleners zijn klaar om op pad te gaan


Ook deze blinde man is blij dat hij weer vers voedsel krijgt. Hard nodig, want soms is alles op als de bezoekzusters bij hem langskomen.

Hoe kunt u helpen?

Bekijk de mogelijkheden

Sponsoring

Heeft u interesse om sponsor van St. Harul te worden? Wij verwelkomen u graag. Neem hier contact met ons op.


Word vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!  Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Wilt u zich graag inzetten voor de ander en er zelf ook iets van leren? Laat het ons weten.

Donatie

Steun St. Harul Moldavië. Word donateur en help de mensen in Moldavië. Doneer hier.

Laatste nieuws Stichting Harul


Oorlog drukt zwaar op de Moldaafse schouders
  20 January 2023

Er is veel gebeurd in een jaar tijd. Zo belandden ze in Moldavië van het coronavirus in een situatie waar oorlog ook voor hen dreigde. De oorlog in Oekraïne heeft veel teweeggebracht in Moldavië. Lees meer

Nieuws en een brief uit Moldavië
  19 November 2021

Graag houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van onze stichting. Wij zijn als commissie druk met het oriënteren op geschikte projecten die wij kunnen ondersteunen. Door Corona is dit wat moeilijker en loopt dit traject wat langzamer dan normaal. Het bakkerijproject waarover de vorige keer gecommuniceerd is, is voorlopig dan ook even geparkeerd. Lees meer

HELP ONS

INWONERS VAN HARUL TE HELPEN

Download hier
de informatiebrochure


Integer accumsan nec orci at lacinia. Duis id sodales metus, eu efficitur massa am consequat tellus at sem tortor rutrum orci blandit efficitur.