U kunt al heel veel betekenen met een kleine bijdrage. Steun ons!

Activiteiten


In het multifunctioneel centrum wordt jaarlijks in augustus de Vakantie Bijbel Week georganiseerd. Kinderen in de wijk rondom de Harulkerk worden uitgenodigd om te komen knutselen, samen te zingen en te spelen en gezellig samen te eten. Een groot feest!

Een aantal kindertehuizen ondersteunen we actief. Door voedsel te brengen en hen te voorzien van lesmateriaal op het gebied van huishouding en techniek.

In het multifunctioneel centrum worden maaltijden aangeboden aan arme mensen in de wijk rondom de Harulkerk. Samen eten schept een band!


Hoe kunt u helpen?

Bekijk de mogelijkheden

Sponsoring

Heeft u interesse om sponsor van St. Harul te worden? Wij verwelkomen u graag. Neem hier contact met ons op.


Word vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!  Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Wilt u zich graag inzetten voor de ander en er zelf ook iets van leren? Laat het ons weten.

Donatie

Steun St. Harul Moldavië. Word donateur en help de mensen in Moldavië. Doneer hier.

Laatste nieuws Stichting Harul


Geef ons heden ons dagelijks... brandhout!
  23 February 2021

Al tientallen keren bezochten projectcommissieleden Jan Haasjes en Ditmar Markusse Moldavië. Elk bezoek is even indrukwekkend, gezien de vele armoede die er is. Een interview met beide mannen.  Lees meer

Voedselhulp komt weer op gang
  13 June 2020

Ook in Moldavië grijpt het coronavirus om zich heen. Na een lange periode van lockdown kan de gemeente Harul haar voedselhulpprogramma nu weer opstarten.  Lees meer

HELP ONS

INWONERS VAN HARUL TE HELPEN

Download hier
de informatiebrochure


Integer accumsan nec orci at lacinia. Duis id sodales metus, eu efficitur massa am consequat tellus at sem tortor rutrum orci blandit efficitur.