U kunt al heel veel betekenen met een kleine bijdrage. Steun ons!
Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit ellentesque. Future stuffs also goes

Helpen waar geen helper is


Helpen waar geen helper is!

Moldavië, het armste land van Europa. Veel mensen leven niet alleen in grote armoede, maar missen ook nog eens de sociale voorzieningen die wij hier kennen.

Ben je ook nog eens gehandicapt of ziek, dan is het leven helemaal een opgave.

Op 28 maart 2019 gaat een groep mannen uit Kampen namens stichting Harul naar Moldavië. En daarvoor vragen wij uw bijdrage!
Want er zijn drie projecten (mensen/gezinnen!) die dringend onze hulp nodig hebben:

(1) Alex Alex ligt al jarenlang in zijn bed omdat hij niet kan lopen, uiterst trieste situatie. Omdat hij en zijn vrouw 5 hoog wonen, kan hij hooguit een paar keer per jaar naar buiten. Voor de aanschaf van een woning op de begane grond, die rolstoelvriendelijk gemaakt moet worden, is 15.000,- euro nodig.

(2) Slavik Deze man ligt verlamd op bed, in een schamel huisje zonder badkamer, waar de wind vrij spel heeft. Het isoleren van het huis, het afmaken van de keuken, de bouw van een badkamer en voor een tochtvrij portaaltje is 8.300,- euro nodig.

(3) Nikolai en zijn gezin Nikolai woont in een klein dorp. Het gezin met acht kinderen leeft daar onder vreselijk armoedige omstandigheden. Geld om hun huis af te maken (lees: bewoonbaar) hebben ze niet. In totaal heeft dit gezin 28.000 euro nodig, maar met 8.620 euro kan het huis al een heel eind verbeterd worden. Het biedt dan tenminste bescherming tegen het barre winterweer.

Mochten wij meer geld ophalen? Dan gaan wij daarvan voedselpakketten, dekens, schoenen en kleding uitdelen. Alle gelden gaan voor de volle 100% naar bovenstaande doelen.

U kunt uw gift overmaken op IBAN NL60ABNA0466825560 t.n.v. Stichting Harul Moldavië o.v.v. projecten 2019

Enorm bedankt voor uw gift!