U kunt al heel veel betekenen met een kleine bijdrage. Steun ons!

Nieuws en een brief uit Moldavië


Projecten
Gelukkig gaat de voedselvoorziening nog steeds door en veel mensen hebben baat bij de voedselpakketten die beschikbaar gesteld worden. Dit is zo nodig voor deze mensen en het is heel belangrijk dat dit doorgang kan blijven vinden! Door uw gift kan dit werk doorgaan!

Er is inmiddels ook een nieuw project gestart, te weten de diensten en samenkomsten voor blinden in de kerk in Harul. Blinden komen samen en genieten een maaltijd en sluiten daarna aan voor een dienst.

Dit alles en andere projecten kunnen alleen mogelijk gemaakt worden door uw hulp en gift. Wij zijn u daarvoor zeer dankbaar.

Mocht u nog een gift willen geven, dan kunt u dit overmaken naar Stichting ‘Harul’ Moldavië, IBAN NL 60 ABNA 046.68.25.560 (ANBI gekeurd).

Brief partnergemeente Harul
Namens de gemeente Harul willen wij een brief met u delen, deze staat hieronder weergegeven.

Lieve broeders en zusters in de Heere uit onze partnergemeente te Kampen,

We willen u de hartelijke groeten overbrengen van alle leden van onze kerk. Ook de kerkenraad uit de gemeente Harul groeten u heel hartelijk met de woorden: Genade zij u en vrede….!

We zijn onze God dankbaar voor uw aanwezigheid ons leven, voor de samenwerking en uw liefde die ons enorm bemoedigt en verbind.

We blijven elkaar, bij de genade van God, elke zondagochtend en avond en op woensdagavond ontmoeten tijdens de erediensten. In een van de avonddiensten hielden we een evangelisatiecursus, waarbij we de gemeenteleden leerden hoe ze het Bijbelse evangelie op de juiste manier kunnen verspreiden.

Nu ontwikkelen we een brochure, gebaseerd op deze cursus, om onder mensen uit te delen en uit te nodigen voor de samenkomsten in onze gemeente. Werp uw brood uit op het water, want u zult het vinden na vele dagen! Predikt het evangelie onder alle mensen….!

Ook hebben we al één keer een ontmoeting gehad met slechtziende en blinde mensen in onze omgeving, waarbij we het Woord van God tot hen predikten, God loofden door te zingen en hen te helpen met een pakket voedsel. Het was een heel goede samenkomst, waarbij we de gemeenschap van de Heilige Geest heel sterk hebben gevoeld!

We zijn van plan hen elke maand uit te nodigen voor deze bijeenkomst.

We zijn ook van plan om in de nabije toekomst huisgroepen in onze gemeente te starten, bid alstublieft of we leiders voor deze groepen kunnen vinden en voorbereiden voor dit dienstwerk.

Begin oktober plannen we een oogstfeest, we willen ‘Dankdag’ vieren. Bid alstublieft voor deze bediening en samenkomst. we Het is ons verlangen ongelovigen uit te nodigen dat zij hun harten aan  God mogen geven en dat ze worden aangeraakt door het vuur van de Heilige Geest!

We willen u ook graag zeggen dat we in onze gemeente ieder zondag voor u en uw voorgangers bidden en vragen of God u zegent in alles wat u doet voor de glorie en eer van Christus.

Bid ook voor onze gemeente, de vele ongelovigen in onze omgeving en voor de uitbreiding van Zijn koninkrijk!

Met liefde in Christus Jezus onze Heere,

Gemeente en kerkenraad uit de Harul gemeente

Hoe kunt u helpen?

Bekijk de mogelijkheden

Sponsoring

Heeft u interesse om sponsor van St. Harul te worden? Wij verwelkomen u graag. Neem hier contact met ons op.


Word vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!  Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Wilt u zich graag inzetten voor de ander en er zelf ook iets van leren? Laat het ons weten.

Donatie

Steun St. Harul Moldavië. Word donateur en help de mensen in Moldavië. Doneer hier.

Laatste nieuws Stichting Harul


Zaterdag 1 juni benefietconcert voor Moldavië
  14 May 2024

Op zaterdag is er in de Bovenkerk een concert van Eiland Urk, waarvan de opbrengst bestemd is voor hulp aan Moldavië. Kaarten zijn verkrijgbaar door op de flyer te klikken.  Lees meer

Oorlog drukt zwaar op de Moldaafse schouders
  20 January 2023

Er is veel gebeurd in een jaar tijd. Zo belandden ze in Moldavië van het coronavirus in een situatie waar oorlog ook voor hen dreigde. De oorlog in Oekraïne heeft veel teweeggebracht in Moldavië. Lees meer

HELP ONS

INWONERS VAN HARUL TE HELPEN

Download hier
de informatiebrochure


Integer accumsan nec orci at lacinia. Duis id sodales metus, eu efficitur massa am consequat tellus at sem tortor rutrum orci blandit efficitur.