U kunt al heel veel betekenen met een kleine bijdrage. Steun ons!

Voedselpakketten!


Voedselpakketten
Van uw giften kopen we in Moldavië producten. De Harulkerk in Chisinau maakt daar voedselpakketten van. Met de voedselpakketten maken we mensen blij!
De gezinnen die we ondersteunen met een voedselpakket hebben het heel zwaar. Werkloosheid, alcohol- en drugsverslaving en armoede speelt in veel gezinnen een rol. 

De winter is het zwaarste seizoen. Als je moet kiezen tussen het kopen van eten of hout voor de kachel, dan kies je voor eten. Maar dan is het in huis maar een paar graden boven nul. 

Persoonlijke verhalen
We kwamen bij een gezin in Chisinau met een voedselpakket. Hij vertelde hen dat alles op was. Hij had met zijn gezin gebeden of God een oplossing kon geven. En nu kregen ze een voedselpakket! Hun dankbaarheid is emotioneel om te zien. We mogen een instrument in Gods hand zijn. Ondanks de moeilijke situatie geloven veel mensen in de Heere God. Zij zijn heel dankbaar voor uw hulp!

Arme vrouw in Moldavië


Een mevrouw in een dorpje vlakbij Chisinau kreeg ook een pakket. Daar was ze heel dankbaar voor. Ze vroeg of twee oudere dames die op de heuvel wonen ook een pakket kregen? Helaas niet. Ze had net Galaten 6:10 gelezen: 
Laten wij goeddoen aan allen, maar vooral aan de huisgenoten van het geloof. Ze besloot haar pakket met de twee dames te delen. Dat was zo indrukwekkend! Als iemand in deze armoedige omstandigheden nog kan delen, hoeveel mensen kunnen wij dan helpen met onze rijkdom?  

Help mee

We sparen weer voor de voedselactie in het voorjaar 2019. Helpt u mee?


Hoe kunt u helpen?

Bekijk de mogelijkheden

Sponsoring

Heeft u interesse om sponsor van St. Harul te worden? Wij verwelkomen u graag. Neem hier contact met ons op.


Word vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!  Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Wilt u zich graag inzetten voor de ander en er zelf ook iets van leren? Laat het ons weten.

Donatie

Steun St. Harul Moldavië. Word donateur en help de mensen in Moldavië. Doneer hier.

Laatste nieuws Stichting Harul


Voedselhulp komt weer op gang
  13 juni 2020

Ook in Moldavië grijpt het coronavirus om zich heen. Na een lange periode van lockdown kan de gemeente Harul haar voedselhulpprogramma nu weer opstarten.  Lees meer

Nieuwe gemeente Harul
  29 november 2019

De Harulkerk is samengegaan met de Philadelphia kerk. De beide kerken gaan samen door onder de naam HARUL (=Genade).  Lees meer

HELP ONS

INWONERS VAN HARUL TE HELPEN

Download hier
de informatiebrochure


Integer accumsan nec orci at lacinia. Duis id sodales metus, eu efficitur massa am consequat tellus at sem tortor rutrum orci blandit efficitur.