U kunt al heel veel betekenen met een kleine bijdrage. Steun ons!

Voedselpakketten!


Voedselpakketten
Van uw giften kopen we in Moldavië producten. De Harulkerk in Chisinau maakt daar voedselpakketten van. Met de voedselpakketten maken we mensen blij!
De gezinnen die we ondersteunen met een voedselpakket hebben het heel zwaar. Werkloosheid, alcohol- en drugsverslaving en armoede speelt in veel gezinnen een rol. 

De winter is het zwaarste seizoen. Als je moet kiezen tussen het kopen van eten of hout voor de kachel, dan kies je voor eten. Maar dan is het in huis maar een paar graden boven nul. 

Persoonlijke verhalen
We kwamen bij een gezin in Chisinau met een voedselpakket. Hij vertelde hen dat alles op was. Hij had met zijn gezin gebeden of God een oplossing kon geven. En nu kregen ze een voedselpakket! Hun dankbaarheid is emotioneel om te zien. We mogen een instrument in Gods hand zijn. Ondanks de moeilijke situatie geloven veel mensen in de Heere God. Zij zijn heel dankbaar voor uw hulp!

Arme vrouw in Moldavië


















Een mevrouw in een dorpje vlakbij Chisinau kreeg ook een pakket. Daar was ze heel dankbaar voor. Ze vroeg of twee oudere dames die op de heuvel wonen ook een pakket kregen? Helaas niet. Ze had net Galaten 6:10 gelezen: 
Laten wij goeddoen aan allen, maar vooral aan de huisgenoten van het geloof. Ze besloot haar pakket met de twee dames te delen. Dat was zo indrukwekkend! Als iemand in deze armoedige omstandigheden nog kan delen, hoeveel mensen kunnen wij dan helpen met onze rijkdom?  

Help mee

We sparen weer voor de voedselactie in het voorjaar 2019. Helpt u mee?


Hoe kunt u helpen?

Bekijk de mogelijkheden

Sponsoring

Heeft u interesse om sponsor van St. Harul te worden? Wij verwelkomen u graag. Neem hier contact met ons op.


Word vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!  Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Wilt u zich graag inzetten voor de ander en er zelf ook iets van leren? Laat het ons weten.

Donatie

Steun St. Harul Moldavië. Word donateur en help de mensen in Moldavië. Doneer hier.

Laatste nieuws Stichting Harul


Oorlog drukt zwaar op de Moldaafse schouders
  20 January 2023

Er is veel gebeurd in een jaar tijd. Zo belandden ze in Moldavië van het coronavirus in een situatie waar oorlog ook voor hen dreigde. De oorlog in Oekraïne heeft veel teweeggebracht in Moldavië. Lees meer

Nieuws en een brief uit Moldavië
  19 November 2021

Graag houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van onze stichting. Wij zijn als commissie druk met het oriënteren op geschikte projecten die wij kunnen ondersteunen. Door Corona is dit wat moeilijker en loopt dit traject wat langzamer dan normaal. Het bakkerijproject waarover de vorige keer gecommuniceerd is, is voorlopig dan ook even geparkeerd. Lees meer

HELP ONS

INWONERS VAN HARUL TE HELPEN

Download hier
de informatiebrochure


Integer accumsan nec orci at lacinia. Duis id sodales metus, eu efficitur massa am consequat tellus at sem tortor rutrum orci blandit efficitur.